Ons aanbod op maat

Van vraag tot aanbod

Soms heeft je team iets te vieren of is er binnen jouw organisatie nood aan een vonk, of reflectie, of onderlinge banden versterken.  Zoek je hierbij een partner om je doelstellingen waar te maken op een fijne manier?

 Dat doen we graag, en dat doen we uiteraard ook op maat.
Op basis van jouw vraag, werken we een schets van jouw team aanbod uit.  Die schaven we dan bij in overleg.

Binnen dit aanbod past ook procesbegeleiding bij conflicten op de werkvloer of ander zand in het radarwerk.  Daarbij werken we herstelgericht en transparant

Kortom: terugkijkend, met de blik naar voor of helemaal in het hier en nu?  Als je samen een topervaring voor je team wilt creëren dan denken we graag met je mee mee!

 

N

Iets te vieren?

N

Nood aan een vonk?

N

Een toekomstvisie?

N

Zand in het radarwerk?

Contacteer ons

Voor een teamaanbod op maat

 

  Frequently Asked Questions

  Wat MEt de locatie?

  Een activiteit kan doorgaan op een locatie naar keuze of in ‘t Schoon Vooruitzicht (thuisbasis Content’ment). De laatste optie is inclusief.    Meer info bij verhuur.

  Wat met Catering?

  Bij aanbod van één of meerdere dagdelen zijn er verschillende opties wat betreft lunch en diner. Indien gewenst kan met een cateraar gewerkt worden. Dit is niet inbegrepen. Op vraag sturen we een lijst van cateraars door met wie we soms samenwerken. Dit staat de klant volledig vrij.

  Wat met duurzaamheid?

  Voor elk aanbod gebruiken we duurzame materialen en zetten we in op slimme mobiliteit.  

  Wat met Timing?

  De uren van elk zijn flexibel te interpreteren en op vraag van de klant zijn in onderling overleg beperkte aanpassingen mogelijk.