Over ons

Wie zijn we 

Content’ment is een organisatie die inzet op het onderhouden van teams om zo de voldoening van mensen binnen hun professionele context (en hopelijk daardoor erbuiten ook) te vergroten. Content’ment is een éénmanszaak die soms samenwerkt met freelancers. Jan Masereel is de oprichter en drijvende kracht.

ONtstaan

Content’ment ontstond in januari 2015.  Het is een logisch vervolg van mijn studie, werk- en vrijwilligerstraject. (Licentiaat/Master Psychologie, 14 jaar onderwijs en een stevig jeugdbewegingsverleden)
Het geven van cursussen met een klemtoon op groepsdynamica en het volgen van een heel aantal opleidingen rond o.a. weerstand, herstelgericht groepsoverleg, inspiratie en weerbaarheid wakkerden het vuur van werken met groepen aan.
Veel goesting om iets te doen rond de voldoening van mensen zorgde in de zomer van 2014 voor een vonk.  Een aantal voorbereidende maanden en veel gesprekken met mensen binnen en buiten de sector later was Content’ment een feit.

 De manier waarop je mensen in beweging kan krijgen is bewonderenswaardig. Elke opdracht had te maken met hoe teams werken/ zich vormen/ aandachtspunten in teams/ doordenkertjes. Top.

 Team ELZ Antwerpen

Leuke combi actief fun en persoonlijke groei!

Nathalie

 

missie & Visie

 Wij willen een gewaardeerde partner zijn van al wie de ambitie heeft om de voldoening van mensen wind in de rug te geven.

We zien teams als een systeem. We hebben aandacht voor de persoonlijke achtergrond van mensen en de complexe context van een veeleisende samenleving. We geloven dat het versterken en verbinden van mensen zowel het individu als het team als die samenleving ten goede komt.

Anderen over jan