Aantal deelnemers

4-16 deelnemers

  Duurtijd

Halve of een hele dag

  Categorie

Vooral inhoud

NEVER LET A GOOD CRISIS GO TO WASTE 

 

Tijd om even op pauze te duwen. Even de hoofd- en bijzaken onderscheiden na een pittige periode. Heb jij jezelf ook af en toe verbaasd dit jaar? Je bent niet alleen.

Deze dag is een reflectie over de manier waarop u en uw team met de afgelopen tijd bent omgegaan. Tabbladen sluiten in uw hoofd… Heb jij daar ook zo’n nood aan? Dan kunnen we helpen. Coronaproof? Zeker.

 Persoonlijke formule

We gaan op zoek naar jouw persoonlijke formule voor voldoening via een interactief reflectie-aanbod waarbij we inzicht proberen te krijgen in de verbanden tussen de ervaringen van de afgelopen maanden en jouw functioneren binnen je werkcontext. Op het einde gaat iedereen naar huis met een concrete reflectie-tool om te leren uit een kleine of grote crisis.

Ieder team zijn verhaal

Zijn er binnen jouw organisatie specifieke omstandigheden geweest war je graag op wil inzoomen, dan kunnen we dit zeker verwerken in de opbouw van de dag. Ook een team heeft gedeelde tabbladen, die aangepakt of afgesloten moeten kunnen worden.

We houden het veilig

De formule is zo uitgewerkt dat we het programma kunnen doen tijdens een wandeling of op een buitenlocatie. We volgen daarbij de geldende maatregelen.

Een mix van uitwisseling, terugblikken en de horizon durven zien geeft een energieboost waar je een hele tijd mee verder kan. Zoek de formule voor jouw voldoening en vergroot in één trek mee het teamsucces. 

N

Reflectie

N

Inspiratie

N

Interactie

N

Vertrouwen

Kalender

Beschikbaar
Niet beschikbaar
In optie
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
M
D
W
D
V
Z
Z
M
D
W
D
V
Z
Z
M
D
W
D
V
Z
Z
M
D
W
D
V
Z
Z
M
D
W
Voormiddag
Namiddag
Avond